comment 1

Yhdeksäs luku (2740 askelta), naurua ja napinaa

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vartiokylän lahden länsirannalta avautuu itärantaa enemmän näkymiä vesipintaan ja muutenkin reitti on kiinnostavampi. Hyvä sää on tänäänkin houkutellut lenkkeilijöitä ja viherpeukaloita nauttimaan ulkoilmasta. Viisikko herättää huomiota ja siitäkös olemme otettuja. Piipahdamme Puotilan kartanon pehtoorin pytingin Svenkkaan. Viisikko on ilahtunut, että kartanon ympäristöä laitetaan parempaan kuntoon. Myös näkymäakseli kartanolta Vartiokylän lahdelle on avattu liikuntaviraston toimesta.

Maarlahden venestaman kohdalla reitin valinta käy jälleen todella vaikeaksi. Opastus on olematonta. Valitsemme polun Meripellontien risteykseen. Pelästymme, kun pensaikosta lehahtaa eteen haukka orava suussa. Kaupunkiluonto on yllättävää.

Pohdimme matkalla, että miksi päätimme aikoinaan kuvata reitin idästä länteen eikä toisin päin. Iltaisin on nimittäin välillä melkoinen vastavalo-ongelma. Riikka lopetti pähkäilyn nopeaan toteamalla: ”Se oli varmaan mun ajatus.” Mitä sitä sen enempää miettimään.

1 Comment so far

  1. Mai

    Idästä länteen… Varmaankin Thoreau – tietoisesti tai tiedostamatta? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s