comment 0

Kolmastoista luku (3620 askelta), mikä täällä haisee?

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Viisikko on kadoksissa. Sarvastonkaarelta rantaan johtavat reitit ovat kaikki saman näköisiä ja hämäävät Viisikon jäsenet odottelemaan toisiaan eri risteyksissä. Nykytekniikan avulla Viisikko on kuitenkin pian jälleen koossa ja matka voi jatkua.

Sarvaston sataman takana Viisikkoa ihastuttaa traktori! Mutta ei se korjaakaan viljasatoa, vaan niittää puiston korkeaa nurmea. Ohitettuamme sataman korkeat hallit alkaa meri pilkottaa suurten säilytyskenttien ja lukemattomien purjeveneiden mastojen lomasta.

Saavutamme Jollaksentien ja sen vilkkaasti käytetyn kevyen liikenteen kaistan. Rehevän tervalepikon valtaa kitkerä haju. Jättipalsami on villiintynyt koko rannan kattavaksi kasvustoksi. Kuka hoitaisi puskat ja kitkisi pois haitallisen vieraslajin? Jäätelö helpottaa pahinta tuskaa.

Ohitettuamme yksinäisen tenniskentän koemme illan kohokohdan: mutkitteleva rantapolku vie meidät jälleen aivan uudenlaiseen merelliseen maisemaan. Nyt näemme Sarvaston satamankin oikeasta suunnasta, ja purjeveneet näyttävät varsin viehättäviltä. Metsäinen reitti muuttuu puolijulkiseksi, kun oikealle puolelle ilmestyy omakotitaloja. Onpa hienoa, että tästä välistä saa kulkea!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s