comment 0

Kuudestoista luku (2840 askelta) Massut pizzaa pullollaan

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Perjantain iloksi ja kunniaksi Viisikko päättää testata Jollaksen kehutun navettapizzerian Fornitalyn. Take away periaatteella toimiva ja vain viikonloppuisin auki oleva pizzeria näytti tosiaan olevan suosittu ja tilauksia sateli. Pizzojamme odotellessa ihmettelimme pihassa pyörähtäviä toinen toistaan kiiltävämpiä urheiluautoja, joiden omistajat kävivät nappaamassa matkaansa pinon pizzalaatikoita. Tämän täytyy olla hyvää, ja olihan se! Nautimme pizzat viereisellä kalliolla ja lähdimme massut pizzaa pullollaan jatkamaan kuvausta.

Pizzojen lisäksi etappi ei sitten tarjonnutkaan mitään kummempia elämyksiä, mistä kuvat kertovat arkista totuutta. Reitti oli taas monessa kohtaa hakusessa eikä opaskartan osoittamia polkuyhteyksiä näyttänyt olevan olemassakaan. Mielenkiintoisinta oli eksyä Furuvikin kartanon pihapiiriin ja rannalle. Viisikko joutui kuitenkin kääntymään kannoillaan, koska reitti tyssäsi siihen. Merta ei siis juuri näkynyt varsinaisen reitin varrella.

Viisikko odottaa jo innolla lähestyvää kantakaupunkia. Sillä välin voi käydä vastaamassa Helsingin kaupungin kyselyyn keskustan kävelyolosuhteista: http://kerrokartalla.hel.fi/?q=node/1604  Jos kysely koskisi koko kaupunkia, niin Viisikolla olisi saattanut olla muutama sana rantareittiä koskien.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s